Omega 3

Visolie

Omega-3 speelt een cruciale rol in de optimale werking van jouw hormonen en is essentieel voor een juiste opname van vitamines en mineralen

Tegenwoordig eten we veel te weinig of nauwelijks nog wilde vette vis. Het aanbod in de supermarkten bestaat vooral uit kweekvis en hierdoor komen ontzettend veel vrouwen (en mannen) omega 3 vetzuren tekort (naar schatting 9 op de 10!). 

Hier tegenover staat ook nog eens een overvloed van producten die veel omega 6 bevatten. Denk aan bewerkte voeding zoals koek, snoep, chips, maar ook in veel plantaardige voeding komt omega 6 voor. Dit zorgt er voor dat de balans tussen onze omega 3 en omega 6 vetzuren kwijt is bij veel vrouwen met als gevolg een verstoorde hormoonbalans, een niet optimaal functionerend immuunsysteem en een verhoogde kans op hart- en vaatziekten. 

Als je niet minstens 3-4 per week vette wilde vis eet, is het aan te raden om een kwalitatief en zuiver omega 3 supplement te nemen. Omega 3 vetzuren zijn belangrijk voor: 

Ga voor goed of gebruik niks

Wij nemen dagelijks een hoogwaardige en hoog gedoseerde omega 3. De visolie die wij gebruiken, en die ik aan mijn klanten adviseer, is hoog gedoseerd, heeft de hoogste zuiverheid en laagste oxidatiewaarde.  Hierdoor wordt de kwaliteit van de omega 3 vetzuren gewaarborgd en mag je verwachten dat je na 5 maanden een gezonde omega 6:3 ratio hebt

Daarnaast wordt voor de productie van visolie uitsluitend gebruik gemaakt van afval van de visvangst. Duurzaamheid en het tegengaan van overbevissing vind ik een zeer belangrijk aspect. 

Meten = weten

Het is mogelijk om anoniem de verhouding omega3 / omega6 in jouw bloed te testen in een laboratorium. Deze test doe je voordat je start met de visolie als nul-meting*. Na 5 maanden consequent gebruik doe je weer een (anonieme) bloedtest en weet je hoe je er voor staat.

Starten zonder bloedtest is ook mogelijk. Je krijgt dan van Eqology de eerste maand 2 flessen visolie opgestuurd. 

omega-3 pakketten

Omega 3 visolie
inclusief (gratis 2e) bloedtest

Voor 6 maanden

Je ontvangt van Eqology de eerste maand 2 flessen omega 3 met een bloedtest voor 122,- plus 5,90 verzendkosten. 

Daarna betaal je 39,- per maand en 5,90 verzendkosten. NB: verzendkosten zijn gratis bij een extra product (collageen, vitamine D3+K2 of de omega 3 Kids). 

De eerste bloedtest krijg je van mij cadeau (t.w.v. 84). Na 5 maanden krijg je van Eqology een bloedtest opgestuurd om te testen hoe jouw omega 3 ratio er voorstaat.

De eerste maand € 122,-

daarna € 39,- per maand
(excl. verzendkosten 5,90)

Omega 3 visolie

Voor 6 maanden

Je start met 2 flessen Eqology visolie in de eerste maand voor 78,-. De eerste maand gebruik je een dubbele dosering om je tekorten aan te vullen. Vervolgens betaal je 39,- per maand en 5,90 verzendkosten.

Je kunt kiezen tussen twee smaken: Lemon & Orange.

NB: de verzendkosten zijn gratis bij een 2e product (zie hieronder voor de kids olie, de collageen en/of de vitamine D3+K2).    

De eerste maand € 78,-
daarna € 39,- per maand
(excl. 5,90 verzendkosten

Omega 3 Kids

Voed het kinderbrein

De kids olie is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de aanbevolen voedingsrichtlijnen voor kinderen. Essentieel voor het jonge brein dat in ontwikkeling is en daarnaast ondersteunt omega 3 het zicht en immuunsysteem!

De kids olie is 27,- per maand plus 5,90 verzendkosten Verzending is gratis als je de kids olie bestelt bij jouw eigen omega 3 bestelling!

Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Collageen

Een strakke en zuivere huid

Vanaf je 20e neemt de aanmaak van collageen al af.. hallo rimpels en slapper wordende huid. 

Collageen bevordert de elasticiteit van je huid, je nagels worden sterker, het bevordert de haargroei en draagt bij aan het vertragen van het verouderingsproces van ons lichaam. 

De collageen is in abonnementsvorm verkrijgbaar voor 54,- per maand en is bij jouw omega 3 visolie abonnement los te bestellen! In dit geval zijn de verzendkosten gratis! 

Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw omega 3 ratio of wil je alleen een omega 3 vetzurenbalans test afnemen (t.w.v. 85,- ) stuur mij dan een bericht via info@hormoonbalansmetnatas.nl

Wat wil je bestellen?

* Na het invullen van jouw gegevens zal ik de omega 3 bestelling voor jou plaatsen in de webshop van Eqology. Eqology draagt zorg voor de betaallink, incassering en verzending van het door jou gekozen pakket. 

BELANGRIJK: waarom 6 maanden?

Dit abonnement is bindend voor 6 maanden.

Waarom? Rode bloedcellen hebben een levensduur van 120 dagen. Je rode bloedcellen hebben dus zo’n 5 maanden nodig om de omega 3 vetzuren op te nemen. Een of twee maanden visolie slikken heeft daarom geen zin. Dit verklaart ook waarom de effecten van omega3 niet binnen een dag voelbaar zijn. Je cellen hebben de tijd nodig om de vetzuren op te nemen. Super fijn dus dat Eqology het elke maand bij je thuis bezorgd! 

En wil je stoppen met de visolie, dan kun je het abonnement na 5 maanden gemakkelijk zelf opzeggen. 

Wijze van betaling

Nadat je hierboven jouw gegevens hebt ingevuld om te bestellen maak ik een account voor je aan bij Eqology. Je ontvangt van mij een e-mail met jouw inloggegevens voor de klantomgeving en een verdere toelichting over het gebruik van de omega 3. In jouw klantomgeving vind je alle informatie en het is mogelijk om de automatische incasso om te zetten in een iDeal betaling via Eqology.  Na de betaling ontvang je een bevestiging van jouw bestelling incl. de factuur. Deze informatie kan je ook terugvinden in jouw klantomgeving van Eqology. 

Scroll naar boven