Grip op je cyclus podcast

Een podcast voor vrouwen die het vertrouwen terug willen in hun lichaam en af willen rekenen met hun hormonale klachten.
Ik ben orthomoleculair hormooncoach & PCOS expert en deel mijn kennis over hormonen, een (on)regelmatige cyclus, PCOS en meer.
Mijn cyclus bleef 7 maanden weg door PCOS. Dankzij aanpassingen in voeding, supplementen en leefstijl heb ik een regelmatige cyclus en werd op natuurlijke wijze zwanger. Mijn missie is dat iedere vrouw weet dat PCOS geen ziekte is en dat jouw cyclus regelmatig kan worden!

Grip op je cyclus podcast Hormoonbalans met Natas

Hoihoi, Ik wilde je graag even laten weten dat ik door het toepassen van je tips uit de podcast en Instagram, al veel veel verschil merk in hoe ik mij voel. Ik heb veel minder last van een opgeblazen gevoel/bolle buik tijdens mijn menstruatie. M’n humeur is ook echt een stuk beter (en vriendelijker voor m’n omgeving 😜) Ik weet niet of het er mee te maken heeft maar de heftigheid van mijn menstruatie is ook voor de helft minder heftig. Normaal moet ik gedurende de dag veel vaker een wissel doen maar dat is nu minder!

Ik ben je gaan volgen op Instagram na het luisteren van je podcast. Hele fijne podcast heb jij, ik luister ze tijdens mijn wandelkwartier op het werk. Die over insuline resistentie lijkt heel erg op de klachten die ik had want dankzij jouw tips voel ik me al veel beter!

Scroll naar boven