Voeding & Hormonen
Training

Leer in 5 simpele stappen hoe je afrekent met stemmingswisselingen, dat futloze gevoel en een opgeblazen buik, zónder uren in de keuken te staan

Valt het jou ook op dat je online vooral adviezen en informatie tegen komt waarbij de nadruk ligt op wat je allemaal niet zou moeten eten voor een gezonde hormoonbalans? 

Eet geen gluten, geen zuivel, stop met suiker, skip pakjes en zakjes, stop met caffeine, gefrituurd eten is slecht.. en ik mis vast nog iets. 

In deze training leer je hoe je in 5 simpele stappen hormonen en cyclus optimaal ondersteunt met gezonde voeding,  zonder uren in de keuken te staan! 

Voeding is de basis voor een gezonde hormoonbalans

Hormoonbalans met Natas

Je wilt graag gezond eten maar weet niet waar te beginnen..

 • Je hebt al van alles geprobeerd, maar zonder effect.
 • Alle adviezen en de lijst met voedingsmiddelen om te schrappen zijn niet vol te houden..
 • Je buik is vaak opgeblazen en aan het einde van de dag doe je het liefst dat knoopje los. 
 • Ook voel je je vaak moe en futloos. Na de lunch kan je wel een dutje doen.. Hoe kan het toch dat andere vrouwen zich zo energiek voelen? 
 • Je gaat niet zonder tussendoortje de deur uit, je hebt altijd wel iets bij je want stel je voor.. 
 • In de week voor je menstruatie ervaar je klachten: je voelt je vermoeider en  snaaibuien nemen toe. Koek en snoep is niet veilig in de kast.. 
 • Je partner ook niet want de snauwbuien zijn niet gering in de week voor je menstruatie
 • Je bent al wel op zoek gegaan naar gezonde keuzes maar ziet door de bomen het bos niet meer.. waar doe je nu goed aan?

Een paar jaar geleden stond ik op het punt waar jij nu staat

Mijn menstruatie bleef ruim 7 maanden weg, ik had elke dag een opgeblazen buik, een onzuivere huid, altijd lekkere trek (hoi Harry Honger) en ik dacht gezond te eten. Wat bleek? Ik at alles behalve gezond en voedde mijn hormonen totaal niet! Toen ik mijn voeding aanpaste kwam niet alleen mijn menstruatie weer op gang, ik voelde me veel energieker en fijner in mijn lichaam!  

Dit gun ik iedere vrouw! Het kan namelijk echt heel simpel en je hoeft zeker geen keukenprinses te zijn om je hormonen en cyclus te ondersteunen. Je hoeft al helemaal niet al het lekkers te laten staan! Ik frituur ook elke week nog 😉 

Dit kan jij ook en in deze training leer ik je in 5 simpele stappen hoe jij je hormonen en cyclus kunt ondersteunen zodat ook jij je weer fit en energiek voelt en vertrouwen hebt in je hormonen! 

Wat ga je leren tijdens de training?

Je leert in 5 simpele stappen hoe je afrekent met stemmingswisselingen, dat futloze gevoel en een opgeblazen buik, zónder uren in de keuken te staan.

Wat zijn hormonen en wat doen ze?

De link tussen voeding en hormonen

De 5 stappen om jouw hormonen en cyclus optimaal te ondersteunen

Mijn succesformule zodat het dit keer wel lukt! 

image00008

Dit levert de training Voeding & Hormonen je op

SLECHTS 5 STAPPEN VERWIJDERD VAN MEER ENERGIE
EN PLEZIER IN GEZOND ETEN

 • Onbeperkt toegang tot de training
 • Handige overzichten met voorbeelden van gezonde eiwitten en vetten
 • Direct toepasbare voorbeelden en inspiratie
 • Bonus materiaal met simpele eet switches

EUR 97,- 

Scroll naar boven