Coaching

Is dit herkenbaar voor jou?

Gelukkig kan jij de kans vergroten op een regelmatige cyclus en afrekenen met die vervelende klachten! 

Hoe zou het voor je zijn als...

Diep van binnen weet je dat het
tijd is om te veranderen

Je lichaam geeft allerlei signalen af en de vage klachten nemen ook toe. 

Je hebt alleen geen flauw idee waar te beginnen en welke stappen je zou kunnen zetten om je weer energiek te voelen of weer vertrouwen te krijgen in je lichaam. 


Ik weet als geen ander hoe je je voelt, mijn menstruatie bleef 7 maanden uit, ik had elke dag een opgeblazen gevoel, een onzuivere huid en had elke dag een gejaagd gevoel. 

Na het 12 weken 1:1 traject:

Dus wat zeg je er van?

Gelijk aan de slag?

Nadat we hebben kennisgemaakt vindt een uitgebreid intakegesprek plaats om elkaar nog beter te leren kennen. We bespreken jouw hormonale klachten, doelen en (medische) achtergrond. Op basis van het intakegesprek stel ik een uitgebreid advies- en behandelplan op voor de komende twaalf weken welke passend is bij jouw doelen en wensen. 

12 weken 1:1 coaching

Tijdens het 12 weken traject gaan we samen aan de slag om jouw hormonen in balans te krijgen. Stap voor stap leer je een gezonde leefstijl integreren waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Je investering voor dit traject is:

3 termijnen van €297,- of betaling in één keer van €797,- 

(Je ontvangt dan een korting van €94,-)

12 weken 1:1 met bloedtest

Wil je inzicht in jouw tekorten en verstoringen? Start dan met een vetzurenbalansmeting bij jouw 1:1 traject. Je ontvangt dan naast het persoonlijke plan ook een persoonlijk uitgewerkte bloeduitslag met op maat adviezen gelinkt aan jouw 12 weken plan. 


Bij te boeken bij 12 weken voor € 65,-

Na het 12 weken 1:1 traject:

Dus wat zeg je er van?

Ben jij klaar om de regie over jouw gezondheid te pakken?

 Het perfecte moment om te beginnen bestaat niet

Stop met van alles proberen en pak de oorzaak aan van jouw klachten!

Plan vandaag nog jouw gratis kennismakingssessie in en dan kijken we samen welke stappen jij kunt zetten om het vertrouwen terug te krijgen in je lichaam. Je hoeft alleen maar op onderstaande knop te drukken – tot snel!

Zij pakten de regie over hun gezondheid

Ervaringen van vrouwen die jou voor gingen

Na de geboorte van mijn dochter bleef ik laag in mijn energie zitten. Ik duizelde veel, ik snaaide meer, het lukte mij niet meer om 's avonds van de bank te komen om bijvoorbeeld te gaan sporten. Het lukte mij niet om die cirkel te doorbreken, ik wist ook niet waar ik moest beginnen. Daarnaast klachten als steeds heftigere menstruaties, opgeblazen buik, last van mijn stoelgang, negatief denken, kort lontje en andere vage klachten die kwamen en gingen. Kortom: ik werd er geen leuker persoon op voor mijzelf of de mensen om mij heen.

Na een bezoek aan de huisarts en de verklaring op mijn constante moeheid 'Tja.. jonge kinderen..' ging ik verder zoeken en kwam ik bij Natashja uit. Ik heb de EMB bloedtest gedaan ('meten is weten') en de uitslag hiervan kreeg ik -samen met mijn intake gegevens- in een goed verzorgd en uitgebreid verslag terug. Eindelijk duidelijkheid waar de tekorten en gevoeligheden zaten (dit kwam niet uit de bloedtest van de huisarts naar voren) en dus handvatten om de negatieve cirkel te doorbreken. Natashja werkt onwijs secuur: op al mijn vragen kon zij heldere uitleg geven of stuurde de (wetenschappelijk onderbouwde) informatie later toe. Zo knap hoe ze de verbinding weet (uit) te leggen tussen de klachten, de tekorten en de oplossingen! Zij hielp mij vervolgens in het 12-weken traject om doelen te zetten en de stapjes klein te houden, zodat het haalbaar was. Ik twijfelde eerst of ik dit traject erbij moest doen, maar zonder dit traject was het mij niet gelukt. Fijn om iemand te spreken die vele vrouwen spreekt met overeenkomende klachten en je begrijpt als je in huilen uitbarst omdat je steeds maar 'aan' staat of je het even niet meer weet.

Ik voelde niet als 'één van de vele-klanten', maar Natashja had echt persoonlijke aandacht en begreep wat er in mijn leven speelde. Naast andere voedingscombinaties maken en het toevoegen van (tijdelijke) supplementen, krijgt ook je levensstijl aandacht, bijvoorbeeld: waar haal je je ontspanning uit en neem je tijd om goed te ademen? Dit alles zonder 'moeten', het zijn je eigen keuzes en in je eigen tempo. Los van of je nu klachten hebt of niet, gun ik iedereen de kennis over je (vrouwelijke) lichaam die ik gekregen heb (rondom je cyclus, voeding en de samenwerking tussen hormonen, darmen en hersenen). Bij klachten raad ik al helemaal aan om er voor te gaan, omdat het écht het verschil maakt in hoe je je voelt
M.
Mei 2023
Het gaat zeker goed! Ik wilde je eigenlijk ook nog een berichtje sturen met dat ik zo blij ben dat ik het 12 weken traject bij jou heb gedaan!

In januari gestart met het traject en in februari werd ik voor de eerste keer weer ongesteld (na 4 maanden). Die cyclus was toen 49 dagen, de daaropvolgende cyclus 30 dagen (!!) en mijn laatste 2 cyclussen waren 28 dagen!! ☺️😊 Heel bijzonder wat voor effect het heeft gehad op mijn lichaam! Ik voel de fases van mijn cyclus nu ook echt aan! Waar ik eerst echt ook echt ziek kon zijn voorafgaand aan mijn ongesteldheid is dit nu ook grotendeels weg.

Vanaf mijn eerste ongesteldheid eigenlijk altijd een heel onregelmatige cyclus gehad en nu door het traject is dit compleet omgeslagen! Heel blij mee😊. Voeding gaat ook echt goed, merk dat ik er steeds meer mij eigen weg in vind.
R
April 2023
Hoe heb je de gesprekken ervaren en wat vond je prettig?
Jouw positieve en energieke houding en de hoeveelheid nuttige informatie vond ik erg prettig. En de mogelijkheid om je tussendoor een berichtje of mail te kunnen sturen, vond ik ook heel fijn.Dat ik geen gewicht door hoefde te geven, daardoor ging het over hoe voel je je en niet over het cijfer op de weegschaal wat altijd zo enorm confronterend is.
Wat ontbrak er of wat zou je liever anders doen?
Ik heb eigenlijk niet echt verbeterpunten, jouw coaching heeft al mijn verwachtingen overtroffen. En daarmee ook alle negatieve ervaringen met diëtisten en afvalprogramma's weer meer naar de achtergrond gekregen. Klaar met het jojo-en!
Wat heb je geleerd en ga je blijven toepassen?
• Ik heb zo ontzettend veel geleerd! De grootste eyeopener was om in kleine stapjes mijn leefstijl aan te passen en voor iedere stap steeds 2 a 3 weken te nemen, om het goed te integreren in mijn leefstijl. Dat klinkt heel logisch en toch is dat iets wat al die tijd met alle vorige lijnpogingen mis is gegaan.
• Daarnaast de informatie over mijn PCOS en het verhoogde testosteron heeft mij ook veel inzicht gegeven op hoe dat zijn uitwerking heeft op mijn werktempo en niet te stoppen drive. Dat ontspanning erg belangrijk voor mij is, ondanks dat ik dat dus zelf niet altijd voel
• In een relaxte en ontspannen modus mijn leefstijl aanpassen.
Zou je mij aanbevelen bij anderen? Ja / nee / waarom?
Omdat jij een erg fijn persoon bent! Door je enthousiasme en passie krijg je gewoon zin om je leefstijl aan te pakken, terwijl ik bij mijn vorige diëten huilend boven het fornuis stond. Ik heb zo enorm veel geleerd van je! Je geeft niet alleen informatie en coacht, steunt en motiveert maar deelt ook makkelijke en snelle recepten. Ondanks dat het nog niet altijd 100% gaat zoals ik wil ben ik erg tevreden met hoe het gaat en kan ik geduld opbrengen en liefdevol met mezelf omgaan.
Floor
augustus 2021
In Maart 2022 de diagnose PCOS gekregen in het ziekenhuis. Het advies van het ziekenhuis was; terugkomen als ik een kinderwens had en aan een fertiliteitstraject beginnen. Ze gaven aan dat ik hier zelf niks aan kon veranderen, dus zij gaven aan dat dit de enigste oplossing was. Ik zag dit niet zitten, omdat de symptomen best heftig waren.

Ik ben mij gaan verdiepen over het onderwerp en kwam al snel positieve verhalen tegen van vrouwen die dmv voeding, supplementen etc, wel natuurlijk zwanger zijn geworden. Ik las veel op instagram, maar er was zoveel info en iedereen zei wat anders. Totdat ik Natashja ging volgen en meteen een fijn gevoel kreeg. Niet veel later een kennismakingsgesprek gepland en het voelde meteen vertrouwd!

In juni 2022 een 12-weken traject gestart met als doel om mijn cyclus weer regelmatig te hebben. Ook had ik vaak last van een opgeblazen buik en stemmingswisselingen, ik wilde graag meer inzicht hierover krijgen wanneer dit opspeelt etc. Ik heb ook de EMB-bloedtest bij Natashja afgenomen en hier kwam ook heel veel informatie uit en dit ook toegepast.

In het begin heb ik meteen mijn voeding aangepast adhv het schema wat je krijgt, erg fijn! Ik kwam erachter dat je nog heel veel gewoon kan eten en vooral dat het erg lekker is! Ook door alle tips die Natashja geeft over slapen, rustmomenten en je cyclus zit ik nu super lekker in mijn vel! Ik weet wanneer, en van welk voedsel, ik een opgeblazen buik krijg.

Tevens is mijn cyclus terug, zo blij mee!! Nog niet helemaal perfect, maar wel rond de 38 dagen dus ik ben daar al erg blij mee!! Ik sta er soms nog versteld van hoe snel dit is gegaan en dat het kan met deze kleine aanpassingen. Ik kan Natashja niet vaak genoeg bedanken, want ben echt zo happy! Ook al zegt Natashja dat ik het zelf heb gedaan, had ik deze juiste stappen niet zonder haar gezet. Enorm bedankt nogmaals!!
Het liefst zou ik nu terug gaan naar het ziekenhuis om te laten zien dat ik een cyclus heb! Ik neem alle tips, adviezen en recepten mee en dan heb ik er alle vertrouwen in dat uiteindelijk een 'goede' cyclus heb en als mijn vriend en ik er klaar voor zijn, hopelijk op de natuurlijke weg een kindje! Liefs Kim
Liefs, Kim
oktober 2022
Welke klachten ervaarde je toen je begon met het 1:1 traject?
Zeer weinig energie, moeizaam afvallen, lange pijnlijke menstruatie, slecht slapen, opgeblazen gevoel, haaruitval, enorme spierpijn na sporten.
Hoe gaat het nu met de klachten? Welke veranderingen merk je?
Naar mate het traject vorderde, merkte ik dat ik minder opgeblazen was na het eten, mijn menstruatie werd minder pijnlijk en werd met 2 a 3 dagen minder ipv 10 dagen volop met heel veel klachten. Minder haaruitval en op een ander manier bewegen / sporten totdat ik meer kan sporten zonder de enorme spierpijn. Minder snacken( cravings), vooral in de avond met serie of film kijken.
Wat vond je van jouw persoonlijke advies- en behandelplan?
Die vond ik geweldig! Alles stond opgesomd waar ik aan wilde werken en wat mijn klachten waren. Zo heb je een heel goed beeld dan als je er alleen maar over praat, nu staat het vast. Het was ook best confronterend, maar zeker ook een stok achter de deur.
Welke inzichten en leefstijl veranderingen heeft het traject je opgeleverd?
Voornamelijk het eten heeft me heel veel opgeleverd. Met de ziekte van Hashimoto is het het beste om gluten, soja en lactosevrij te eten/ drinken en dat scheelt enorm. Voeding was een van de grootste stappen naast het leren van ontspannen / ontstressen en tijd maken voor mezelf. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik minder tot geen menstruatieklachten
Zou je het 1:1 traject aanbevelen aan anderen? En zo ja, waarom?
Zeker weten! Natashja legt je heel goed uit wat ze doet en wat ze voor jou kan betekenen. Waar ze samen met jou aan wil werken, maar dat pas als ze een intake gesprek met je heeft gehad zodat ze een goed beeld heeft waar je mee struggled en of ze jou daar mee kan helpen. Zij is daar heel eerlijk in.
Meredith
augustus 2022
Afgelopen maanden heb ik bij Natasja het 12 weken traject en een EMB test gedaan.
Ik vond het onwijs spannend en wist niet wat mij te wachten stond.

Natasja heeft mij vanaf dag 1 enorm goed begeleid hierin. Ze maakt een duidelijk persoonlijk plan wat helemaal past bij je eigen behoeftes en wensen. Ze heeft een luisterend oor en staat altijd voor je klaar.

Natasja is een oprechte lieve vrouw die haar werk met alle liefde doet, dit merk je dan ook aan alles. De uitwerking van de EMB test is ook onwijs duidelijk. Hierin maakt Natasja ook een persoonlijk plan en geeft de veel uitleg bij het vele informatie. Ik heb geen seconde spijt gehad van dit mooie leerzame traject.
Liefs Delany
Delany
december 2022
Hoe heb je de gesprekken ervaren en wat vond je prettig?
De gesprekken heb ik heel positief ervaren. Ik vond het fijn dat er ook dingen herkenbaar waren, omdat je het zelf ook hebt ervaren. Open en fijne houding, goed geluisterd naar vragen of (lichamelijke) klachten. De tips vond ik ook heel erg fijn.

Wat ontbrak er of wat zou je liever anders doen?
Ik denk dat er niets ontbrak. Ook als ik ergens tegen aan liep, bijvoorbeeld ideetjes voor avondeten. Dan wilde jij wel wat recepten doorsturen.

Wat heb je geleerd en ga je blijven toepassen?
Geleerd om te dozeren. Je mag best wel wat lekkers eten, maar doe het op een vaste dag of als het een andere dag uitkomt, verschuif hem dan. Dat blijf ik zeker wel toepassen. Meer groenten bij mijn lunch eten is nu standaard en dat blijf ik ook zeker doen.

Zou je mij aanbevelen bij anderen? Ja / nee / waarom?
Ja ik zou jou zeker aanbevelen bij anderen. Vond dat ik heel erg fijn werd geholpen en had ook het idee dat je oprecht was.
Mariska
september 2021
Ik ben met Natashja in contact gekomen door een uitblijvende zwangerschap en de start van een traject voor onze kinderwens in het ziekenhuis. Ik wilde graag zo gezond mogelijk het traject in, waardoor ik ook mijn voeding wilde aanpassen. In combinatie met een drukke baan, koos ik vaker voor de snelle, ongezonde maaltijden, dus ik wist dat hier veel te winnen was. Natashja heeft mij geholpen met een plan die voor mij op dat moment haalbaar was.
Door wat makkelijke (maar zeker heerlijke) recepten was het zelfs voor mij haalbaar om daadwerkelijk aan de slag te gaan met een gezondere levensstijl waar mijn hormonen blij van worden!
Ik ben erg blij dat Natashja heeft gekeken naar mijn persoonlijke situatie en wat daarin haalbaar is. Op sommige momenten was ik de 80/20 balans weer even kwijt, maar was Natashja begripvol om mij alsnog de goede kant op te wijzen.
Dankjewel voor je inspiratie en motivatie om altijd weer door te pakken op weg naar blije hormonen! Na een mooie zwangerschap, zal ik de levensstijl weer oppakken om hormonaal terug in balans te komen.
Sharissa
augustus 2022
Na ongeveer 5 jaar de anticonceptiepil te slikken besloot ik om een pauze te nemen. Hierbij gebeurde er dingen die ik helemaal niet had zien aankomen: ik kreeg mijn menstruatie 6 maanden niet, hevige acne, opgeblazen pijnlijke buik, haaruitval, gewichtstoename… Na een afspraak bij de huisarts en gynaecoloog bleek het dat ik PCOS had. Een term waar ik nog nooit van had gehoord… Grote shock voor mij. De dokters raadde mij aan om terug de pil te nemen of een andere medicatie te slikken genaamd Duphaston. Na heel wat zoeken op het internet kwam ik bij Natashja terecht. Ik las eerst haar website, waar ik enorm veel bijleerde. Daarnaast volgde ik haar op Instagram en boekte ik een gratis kennismakingssessie. Zo zette ik kleine stappen en paste ik enkele dingen aan in mijn levensstijl. Ik werd bewuster en leerde veel bij over mijn eigen lichaam en de invloed van voeding. Er is niet 1 oplossing zoals Natashja het zou verwoorden, maar ‘knowledge is power’. Ten eerste maakte ik slimmere keuzes op vlak van voeding door genoeg te variëren, i.p.v. 5-6 kleinere maaltijden met snacks probeerde ik 3 grotere maaltijden per dag te eten met genoeg groenten, vezels, gezonde vetten… Hierbij leerde ik heel wat bij over zaadrotatie, waarbij ik dus heel wat meer zaden en noten ben gaan eten (chiazaad, lijnzaad, pompoenpitten, sesamzaad, amandelnoten…). Zo reguleerde ik mijn insulinelevels door de tips van Natashja te gebruiken (haar recepten zijn heerlijk en zo gemakkelijk!). En daarnaast genoot ik nog steeds van eens lekker uit eten te gaan en een dessertje te nemen of een glaasje wijn. Ten tweede begon ik elke dag met visolie (omega3) te nemen als supplement. En tenslotte genoot ik van wandelingen na mijn maaltijden of een leuke workout voor mijn ontbijt. En ja, mijn menstruatie kwam vanzelf terug! Met heel veel dank aan deze prachtige vrouw die altijd voor je klaar staat & je begeleidt wanneer nodig ❤
Ines
januari 2023
Ik kamp al jaren met mijn uitblijvende menstruatie en klachten rondom mijn buik, zoals een opgezwollen buik, harde buik en noem maar op.. na meerdere onderzoeken erachter gekomen dat ik PCOS heb.. wat heeft de HA geadviseerd? Juist ja.. de Pil.. Na jaren radeloos te zoeken naar hulp ben ik Natashja tegengekomen op instagram. WAT BEN IK BLIJ DAT IK HAAR HEB GEVONDEN! Ik was radeloos en verdrietig en zo angstig dat ik misschien nooit een baby zou krijgen.. ik kon er met niemand over hebben.. maar sinds mijn eerste contact met Natashja heeft zij mij gerustgesteld en op de goede weg geholpen. Wij hebben samen in eerste instantie gekeken wat ik nodig heb en wat ik nog moet aanvullen aan vitamines.. en raad eens.. na het gebruik van de vitamines kwam mijn menstruatie op gang! En dat alleen al met haar advies aan vitamines! ik kan niet wachten om haar 12 weken traject te volgen en raad haar oprecht iedereen aan!
Sara
mei 2022
Op basis van een aantal vage klachten hielp je mij met een paar kleine 'simpele' veranderingen naar een gezondere en gelukkigere versie van mezelf! Jouw kennis en holistische benadering zorgen ervoor dat je het probleem in de kern oplost om zo een blijvende verandering in je leefstijl en gezond te creëren. Ik vond het een fijn gesprek en kom zeker nog een keer terug om mijn hormoonhuishouding samen verder uit te diepen, dankjewel!
Imke
maart 2022

Veelgestelde vragen

Betalen in 3 termijnen behoort tot de mogelijkheden! Dit bespreken we tijdens kennismaking. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Nee – mijn consulten zijn niet vergoedbaar. Wel is het een optie dat het mogelijk (deels) vergoed wordt door je werkgever vanuit het persoonlijke ontwikkelings- of opleidingsbudget. Dit kun je het beste nagaan bij je leidinggevende of HR. Je werkgever heeft er tenslotte baat bij dat jij een fijnere werk/privébalans ervaart en dat je beter in je vel zit. 

Absoluut! Sterker nog, bijna 90% van de vrouwen die jou voorgingen hebben het traject online gedaan. We videobellen tijdens het consult zodat we alsnog elkaar zien en je net zo goed wordt begeleid als fysiek! Uiteraard ben je ook altijd welkom om langs te komen in de praktijk.

Neeeee! Ons lichaam is zo enorm veerkrachtig. Het hormoonbalans 1:1 traject is geen dieet maar een leefstijl verandering. Bij een gezonde leefstijl horen ook ongezondere voedingsmiddelen. Ik leer je om daar juist van te genieten en de rest van de tijd je lichaam te voeden met gezonde producten. Ik kijk echt mee in jouw persoonlijke situatie en wat hierin haalbaar en praktisch is. Nieuwsgierig naar mee? Plan een kennismaking, dan vertel ik je graag meer. 

Het traject is niet geschikt voor jou als je: 

    • Niet echt er klaar voor bent om de regie in handen te nemen om met jezelf aan de slag te gaan. 
    • Niet bereid bent om in jezelf en jouw gezondheid te investeren 
    • Het liefst zo min mogelijk wilt veranderen aan je huidige leefstijl en stress niveau
    • Je wilt zo snel mogelijk afvallen (ik doe niet aan crash diëten of calorie restricties)
    • Je bent in de overgang 

Maar wel als jij aan alles voelt dat het NU tijd is om de oorzaak aan te pakken en je graag persoonlijke begeleiding wilt om af te rekenen met die vervelende klachten. 

Scroll naar boven