EMB Bloedtest

Meten is weten!

  • Is jouw cyclus onregelmatig of blijft hij zelfs helemaal weg?
  • Loop jij al langere tijd met vervelende vage klachten?
  • Blijken er geen bijzonderheden uit het reguliere bloedonderzoek? 
  • Mogelijk slik je ook nog eens allerlei vitamines en mineralen maar voelt of ervaart weinig verbetering.

Jouw lichaam probeert je iets te vertellen. 

Wil jij graag inzicht krijgen in jouw hormonale en lichamelijke klachten?  Met behulp van een EMB bloedtest (een Energetisch Morfologische Bloedtest) krijg je inzicht in waar jouw hormonale klachten, verstoringen en tekorten vandaan komen.

Ik bied een EMB bloedtest aan in combinatie met een persoonlijk advies- en behandelplan. Uit de uitslag van jouw bloedtest blijkt waardevolle informatie zoals verstoringen en tekorten aan vitamines en mineralen. Dankzij het persoonlijk advies- en behandelplan weet je wat je er aan kunt doen om zelf je klachten aan te pakken. 

Waarom een EMB test?

Een EMB test geeft jou inzicht in waar jouw klachten vandaan komen. Denk aan een hoge stressbelasting, een tekort een vitamines of misschien zijn jouw darmen overprikkelt omdat je gluten of tarwe niet verdraagt. Met behulp van de EMB test achterhaal je jouw hormonale disbalansen, voedselintoleranties, tekorten aan vitamines en mineralen. In de reguliere zorg kan je bloed laten afnemen om te achterhalen of je bijvoorbeeld bloedarmoede, ijzertekort of een schildklieraandoening hebt. En of je een bepaalde infectie bij je draagt. Echter kan er aan de hand van jouw bloed nog meer informatie achterhaald worden. De uitslag van de EMB test geeft veel waardevolle en bruikbare informatie over verstoringen in jouw lichaam.

Wat is een EMB test?

Een EMB test is een Energetisch Morfologische Bloedtest waarbij aan de hand van een vingerprikje bloed wordt afgenomen. Deze bloedtest vervangt niet een reguliere bloedtest bij jouw huisarts of in het ziekenhuis. De adviezen vanuit de EMB test hebben een energetische en holistische insteek. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er uit een reguliere bloedtest geen vitamine B12 tekort komt, maar uit de EMB test wel. De uitslag van de EMB test is op basis van de trillingen en frequenties die in het bloed zijn opgeslagen.

Disclaimer: Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van de EMB Test vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

Welke verstoringen kan de EMB test aantonen?

Tevens worden de ‘reguliere waarden’ gemeten en geanalyseerd:

Ik wil graag een EMB test – hoe werkt dit?

Maandelijks heb ik plek voor zes EMB trajecten

1. Bloedtest aanvragen en uitvoeren

De EMB test kan je hier aanvragen. Ik neem contact met je op en na betaling ontvang binnen 5 werkdagen de bloedtest thuis. Ik begeleid je online met prikken of je maakt een afspraak bij mij in de praktijk. Tijdens het bloedprikken nemen we het intake formulier door. De test kan je gemakkelijk afnemen met een vingerprikje waarbij je bloed in een buisje doet en je bloeddruppel afstempelt op een glasplaatje.

2. Bloedtest opsturen

De bloedtest stuur je samen met het bijgeleverde intake formulier op naar het laboratorium. De test verstuur je op maandag t/m donderdag in verband met de versheid van jouw bloed. Op het brievenbuspakje doe je drie postzegels. 

3. Anamnese formulier invullen en opsturen

Naast het intake formulier van het lab, vul je ook mijn anamnese formulier in zodat ik in combinatie met jouw bloeduitslag een goed beeld heb van jouw (medische) achtergrond, klachten en andere relevante informatie. Deze e-mail je minstens 1 week voor het consult aan mij.

4. Uitslag van jouw bloedtest

Na circa 3 tot 4 weken ontvang ik jouw uitslag. Op basis hiervan stel ik een persoonlijk advies- en behandelplan op gericht op voeding, leefstijl, supplementen, stress en ontspanning.

5. Bespreken van de uitslag en jouw persoonlijke plan

Na circa vier weken bespreken we tijdens het consult de uitkomsten van jouw bloedonderzoek en jouw persoonlijke advies- en behandelplan. Je ontvangt jouw plan van te voren zodat je deze kan doorlezen en tijdens het consult vragen kan stellen. 

Na circa 6 weken hebben wij een kort follow up consult om de voortgang en ontwikkelingen te bespreken en om eventuele vragen te bespreken.

Het is mogelijk om hierna het 12 weken 1 op 1 traject bij te boeken als je meer begeleiding nodig hebt.

 

Mijn aanbod

12 weken 1 op 1 coaching

Tijdens het 12 weken traject gaan we samen aan de slag om jouw hormonen in balans te krijgen. Stap voor stap leer je een gezonde leefstijl integreren waar je de rest van je leven profijt van hebt!

€ 525,-

* De EMB bloedtest is bij te boeken voor 165,-

EMB bloedtest

Achterhaal jouw klachten met behulp van een bloedtest en spoor tekorten aan vitamines en mineralen op om zo zelf gericht aan de slag te gaan met jouw klachten!

€ 349,-

EMB bloedtest bestellen

Vul hieronder jouw gegevens in als je graag een EMB bloedtest met persoonlijk advies- en behandelplan wilt om inzicht te krijgen in jouw hormonale klachten, verstoringen en tekorten. 

Na het invullen van onderstaand formulier neem ik binnen twee werkdagen contact met je op. 

Scroll naar top