EMB Bloedtest

Meten is weten!

  • Is jouw cyclus onregelmatig of blijft hij zelfs helemaal weg?
  • Is je energie ver te zoeken en ben je ‘s avonds op?
  • Loop jij al langere tijd met vervelende vage klachten?
  • Blijken er geen bijzonderheden uit het reguliere bloedonderzoek? 
  • Mogelijk slik je ook nog eens allerlei vitamines en mineralen maar voelt en ervaart weinig verbetering.

Jouw lichaam probeert je iets te vertellen. 

Wil jij graag inzicht krijgen in jouw hormonale en lichamelijke klachten?  Met behulp van een EMB bloedtest (een Energetisch Morfologische Bloedtest) krijg je inzicht in jouw hormonale klachten, verstoringen en tekorten.

Ik bied de EMB bloedtest alleen aan in combinatie met het 12 weken traject. 

Waarom een EMB test?

Een EMB test geeft jou inzicht in waar jouw klachten vandaan komen. Denk aan een hoge stressbelasting, een tekort een vitamines of misschien zijn jouw darmen overprikkelt omdat je gluten of tarwe niet verdraagt. Met behulp van de EMB test achterhaal je jouw hormonale disbalansen, voedselintoleranties, tekorten aan vitamines en mineralen. In de reguliere zorg kan je bloed laten afnemen om te achterhalen of je bijvoorbeeld bloedarmoede, ijzertekort of een schildklieraandoening hebt. Echter kan er aan de hand van jouw bloed nog meer informatie achterhaald worden. De uitslag van de EMB test geeft veel waardevolle en bruikbare informatie over verstoringen en tekorten in jouw lichaam.

Wat is een EMB test?

Een EMB test is een Energetisch Morfologische Bloedtest waarbij aan de hand van een vingerprikje bloed wordt afgenomen. Deze bloedtest vervangt niet een reguliere bloedtest bij jouw huisarts of in het ziekenhuis. De adviezen vanuit de EMB test hebben een energetische en holistische insteek. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er uit een reguliere bloedtest geen vitamine B12 tekort komt, maar uit de EMB test wel. De uitslag van de EMB test is op basis van de trillingen en frequenties die in het bloed zijn opgeslagen.

Disclaimer: Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van de EMB Test vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

Welke verstoringen kan de EMB test aantonen?

Tevens worden de ‘reguliere waarden’ gemeten en geanalyseerd:

Ik wil graag een EMB test – hoe werkt dit?

De EMB test is alleen mogelijk in combinatie met het 12 weken traject

1. Bloedafname 

Tijdens de intake van het 12 weken traject is het mogelijk om de EMB test bij te boeken. Na betaling ontvang je binnen 5 werkdagen de bloedtest thuis. Ik begeleid je online met prikken of je maakt een afspraak bij mij in de praktijk. Tijdens het bloedprikken nemen we het intake formulier door. De test kan je gemakkelijk afnemen met een vingerprikje waarbij je bloed in een buisje doet en je bloeddruppel afstempelt op een glasplaatje.

2. Bloedtest opsturen

De bloedtest stuur je samen met het bijgeleverde intake formulier op naar het laboratorium. De test verstuur je op maandag t/m donderdag in verband met de versheid van jouw bloed. Op het brievenbuspakje doe je drie postzegels.

3. Uitslag van jouw bloedtest

Na circa 3 tot 4 weken ontvang ik jouw uitslag. De uitslag van het lab werk ik uit en deze link ik aan jouw 12 weken plan zodat je in 1 opslag weet welke tips en adviezen van toepassing zijn.

4. Bespreken van de uitslag 

Na circa vier weken bespreken we tijdens het consult de uitkomsten van jouw bloedonderzoek. Je ontvangt jouw plan van te voren zodat je deze kan doorlezen en tijdens het consult vragen kan stellen.

EMB hertest

 Is het minder dan 1 jaar geleden dat je een EMB test hebt afgenomen? 

Dan is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief een hertest af te nemen. 

Meer weten? Vul onderstaande formulier in of stuur een e-mail naar info@hormoonbalansmetnatas.nl.

Het verhaal van Kim

In maart 2022 de diagnose PCOS gekregen in het ziekenhuis. Het advies van het ziekenhuis was; terugkomen als ik een kinderwens had en aan een fertiliteitstraject beginnen. Ze gaven aan dat ik hier zelf niks aan kon veranderen, dus zij gaven aan dat dit de enigste oplossing was. Ik zag dit niet zitten, omdat de symptomen best heftig waren. Ik ben mij gaan verdiepen over het onderwerp en kwam al snel positieve verhalen tegen van vrouwen die dmv voeding, supplementen etc, wel natuurlijk zwanger zijn geworden. Ik las veel op instagram, maar er was zoveel info en iedereen zei wat anders. Totdat ik Natashja ging volgen en meteen een fijn gevoel kreeg. 

Niet veel later een kennismakingsgesprek gepland en het voelde meteen vertrouwd! In juni 2022 een 12-weken traject gestart met als doel om mijn cyclus weer regelmatig te hebben. Ook had ik vaak last van een opgeblazen buik en stemmingswisselingen, ik wilde graag meer inzicht hierover krijgen wanneer dit opspeelt etc. 

Ik heb ook de EMB-bloedtest bij Natashja afgenomen en hier kwam ook heel veel informatie uit en dit ook toegepast. In het begin heb ik meteen mijn voeding aangepast adhv het schema wat je krijgt, erg fijn! Ik kwam erachter dat je nog heel veel gewoon kan eten en vooral dat het erg lekker is! Ook door alle tips die Natashja geeft over slapen, rustmomenten en je cyclus zit ik nu super lekker in mijn vel! Ik weet wanneer, en van welk voedsel, ik een opgeblazen buik krijg. Tevens is mijn cyclus terug, zo blij mee!! Nog niet helemaal perfect, maar wel rond de 38 dagen dus ik ben daar al erg blij mee!! Ik sta er soms nog versteld van hoe snel dit is gegaan en dat het kan met deze kleine aanpassingen. 

Ik kan Natashja niet vaak genoeg bedanken, want ben echt zo happy! Ook al zegt Natashja dat ik het zelf heb gedaan, had ik deze juiste stappen niet zonder haar gezet. Enorm bedankt nogmaals!! Het liefst zou ik nu terug gaan naar het ziekenhuis om te laten zien dat ik een cyclus heb! Ik neem alle tips, adviezen en recepten mee en dan heb ik er alle vertrouwen in dat uiteindelijk een ‘goede’ cyclus heb en als mijn vriend en ik er klaar voor zijn, hopelijk op de natuurlijke weg een kindje! 

Liefs Kim

Scroll naar boven