Online masterclass:
Gezond zwanger worden én blijven

Gratis Masterclass

In deze masterclass leer ik je welke stappen je kunt zetten om de kans te vergroten op een gezonde zwangerschap. 

Zwanger worden én zwanger zijn is topsport voor je lichaam! Jouw leefstijl- en voedingskeuzes spelen een belangrijke rol.

Wat leer je in de masterclass?

Tijdens deze masterclass leer ik je hoe je de kans kunt vergroten op een gezonde zwangerschap en hoe je zo gezond mogelijk de zwangerschap doorkomt! Maar ook:

Kan je er niet live bij zijn?

Geen probleem! 

Schrijf je alsnog in en ontvang na afloop een terugkijklink 

Voor wie is deze gratis masterclass bedoeld?

Hormoonbalans met Natas
Nog even voorstellen. Hi, ik ben Natashja!

Mijn cyclus bleef 7 maanden weg.

In 2019 kreeg ik de diagnose: PCOS nadat mijn cyclus al lange tijd weg bleef. De vruchtbaarheidsbehandeling in het ziekenhuis gaf geen resultaat en maakte mij wanhopig en onzeker.. Waarom deed mijn lichaam het niet?

Ik heb me gelukkig laten begeleiden op het gebied van voeding, leefstijl en begon met de juiste supplementen. Mijn cyclus kwam terug! Ook kon ik ‘ineens’ elke dag naar de wc, m’n opgeblazen buik door PDS was ‘ineens’ weg, m’n huid werd zuiverder en ik had geen snaaibuien meer.

Mijn cyclus bleef terug komen en ik raakte op natuurlijke wijze zwanger. Dit moeten veel meer vrouwen weten: het kan anders! Je kunt het vertrouwen terug krijgen in je lichaam en de kans vergroten op een natuurlijke zwangerschap.

Er zijn nu al stapjes die jij kunt zetten en dat leer ik je tijdens de masterclass. Stappen die jij vandaag nog kunt zetten. 
Vandaag nog, niet maandag, nee begin vandaag!

Liefs, Natashja

Schrijf je nu in voor de gratis masterclass: Gezond zwanger worden én blijven

Scroll naar boven