Kickstart je hormonen 10-daagse!

Let’s talk about Hormonen

Gaat dit over jou?

 •           je hebt elke avond een opgeblazen buik en dat leidt vaak tot afzeggen van feestjes en etentjes

 •           je voelt je vaak moe, lusteloos en hebt weinig energie. ’s Avonds heb je geen energie meer voor leuke dingen 

 •           je hebt een onregelmatige of uitblijvende cyclus – er is geen touw aan vast te knopen.

 •           of je cyclus is er wel maar je menstruatie op zichzelf is heftig en veel. Dit is niet praktisch en fijn want je gaat liever niet de deur uit

 •           tot overmaat van ramp heb je in de week voor je menstruatie stemmingswisselingen, je snauwt tegen je partner, irriteert je aan collega’s en je lijkt ineens voor alles gevoelig

 •           Je voelt je onzeker over je onzuivere huid en haaruitval

 •           Je hebt een vol hoofd en je voelt je machteloos omdat je niet weet waar te beginnen en je ook geen energie hebt om te beginnen

Herken jij je in 2 of meer punten? Ben je er helemaal klaar mee en wil je afrekenen met al die klachten?

Weet je alleen niet waar te beginnen? 

Doe dan mee met de Kickstart je Hormonen 10-daagse! 

Het kan ook anders

Wil jij:

DE HORMOON KICKSTART 10-DAAGSE

 Op een simpele en praktische manier
heerlijk hormoon proof eten

Een stabiele energie gedurende de dag:
geen after lunch dip

Niet elke dag een opgeblazen buik
bye food baby😉

Je kent de slimme combinaties dus:
minder snaaibuien

Je weet welke voedingsmiddelen zorgen voor een opgeblazen gevoel en een verstoorde cyclus

Geen moodswings en minder
snauwen tegen je partner

Leven volgens de seizoenen van je cyclus & samenwerken met je hormonen

Je voelt je zelfverzekerder
over je lichaam

Je zit lekkerder in je vel!

“In maart heb ik meegedaan met je challenge. Heb er zeker van genoten en had die week niet alle recepten gemaakt maar ben erna verder gegaan. Wilde laten weten dat m’n menstruatie minder heftig was. Minder bloed en korter. Afgelopen week was het zelfs nog beter! Echt een succes vond ik! M’n buik en darmen zijn ook veel rustiger, minder snaaitrek!”

HOE ZIET DE HORMOON KICKSTART 10 DAAGSE ERUIT?

We starten op maandag 17 april met de 10 daagse Kickstart je hormonen!
Je gaat 10 dagen met Lisanne, mij en een grote groep vrouwen je hormonen een kickstart geven! 

 • De kickstart je hormonen 10-daagse start maandag 17 april en eindigt op 26 april
 • Je ontvangt een week van te voren de overheerlijke recepten
 • Je ontvangt super handige tips en tricks over slimme combinaties zodat je de hele dag een stabiele energie hebt
 • De 10 daagse start met een exclusieve masterclass waarin we onze geheimen delen voor een regelmatige cyclus & rustige darmen!
 • Er is een besloten community waarin we elkaar inspireren en motiveren!
 • Dagelijkse berichtjes en video’s van ons om jou te supporten!
 • De gezamenlijke community geeft je echt het gevoel dat je er niet alleen voor staath

Je krijgt per mail en in de besloten community alle informatie over de kickstart je Hormonen 10 daagse.

De investering bedraagt tijdelijk slechts €14,- i.p.v €24,-

Dit is wat het andere vrouwen opleverde

“Het verwen ontbijt heb ik de avond van te voren klaar gemaakt en had er gelijk al zin in! Het was super lekker en ik heb hier ook een man die al jaloers naar mijn ontbijt zat te kijken haha”

“Bedankt voor deze heerlijke recepten deze week. Fijn om een keer een heel menu te hebben.”​

“In maart heb ik meegedaan met je challenge. Heb er zeker van genoten en had die week niet alle recepten gemaakt maar ben erna verder gegaan. Wilde laten weten dat m’n menstruatie minder heftig was. Minder bloed en korter. Afgelopen week was het zelfs nog beter! Echt een succes vond ik! M’n buik en darmen zijn ook veel rustiger, minder snaaitrek!” ​

“Ik wilde jullie nog berichten! Ik heb voor het eerst sinds mijn leven (klinkt nu heel dramatisch, maar het is echt zo :P) een week geen buikpijn gehad! Gewoon niet! Ik heb zelf PCOS en blijf jullie week menu gewoon herhalen! Ik ben zo bizar verrast, blij en dankbaar!" ​

Wij begrijpen als geen ander hoe het voelt

Hormoonbalans met Natas

Natashja’s cyclus bleef 7 maanden weg
In 2019 kreeg ik de diagnose: PCOS nadat mijn cyclus al lange tijd weg bleef. De vruchtbaarheidsbehandeling in het ziekenhuis gaf geen resultaat en maakte mij wanhopig en onzeker.. Waarom deed mijn lichaam het niet?

Ik heb me gelukkig laten begeleiden op het gebied van voeding, leefstijl en begon met de juiste supplementen. Mijn cyclus kwam terug! Ook kon ik ‘ineens’ elke dag naar de wc, m’n opgeblazen buik door PDS was ‘ineens’ weg, m’n huid werd zuiverder en ik had geen snaaibuien meer.

Mijn cyclus bleef terug komen en ik raakte op natuurlijke wijze zwanger.
Dit moeten veel meer vrouwen weten: het kan anders! Je kunt het vertrouwen terug krijgen in je lichaam.

Gelukkig zijn er nu al stapjes die jij nu al zelf kan zetten en dat leer ik je tijdens de 10 daagse om jouw hormonen te kickstarten!
Vandaag nog, niet maandag, nee begin vandaag!

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten tijdens de 10-daagse
Liefs, Natashja

Ik heb ruim 20 jaar rondgelopen met dagelijkse darmklachten, pijn rechtsonder in mijn buik en dagenlange obstipatie.

Ik heb van alles geprobeerd om hier vanaf te komen en toen ik uiteindelijk de stempel PDS (Prikkelbare darmsyndroom) kreeg en naar huis ging met de wijze woorden ‘leer er maar mee leven’, wilde ik nog meer bewijzen dat hier wél een oplossing voor is.

Mijn verhaal begint in de begintijd van mijn pubertijd. Als jong meisje van 14 jaar liep ik dagelijks rond met pijn en na tal van bezoekjes aan verschillende huisartsen, maag-darm-lever artsen, en in het alternatieve circuit van alles geprobeerd te hebben, was de maat vol.

Dit moest toch anders kunnen? En dat kon het ook! Want hoe anders ziet mijn leven er nu uit? In 90% van de tijd heb ik geen last meer van mijn darmklachten. Kan ik gewoon de hele dag een spijkerbroek aan zonder het knoopje van mijn broek halverwege de dag los te maken. 

Ga ik weer naar etentjes en feestjes, zonder last minute af te bellen omdat ik me niet lekker voel. En ga ik er dagjes op uit met mijn gezin, omdat ik barst van de energie.

Liefs,
Lisanne

FAQ

Jaaa! Jaa zeker! Wij zijn beiden mama van jonge kids en die eten (en helpen met koken) ook lekker mee bij ons.

Vind jij het zelf een probleem? Ben je bereid om nieuwe dingen te proberen? Lust je bijvoorbeeld geen appel, vervang het dan voor een peer. Lust je geen amandelen, eet dan walnoten. Wij zullen je motiveren en inspireren om lekker te variëren en als jij je er goed bij voelt nieuwe dingen te proberen! Gezond eten hoeft echt niet ingewikkeld te zijn en hoeft al helemaal niet uren lang te duren. Ga je de uitdaging aan?

Je kan absoluut mee doen! Geen probleem. De overheerlijke recepten in het receptenboek zijn heel gevarieerd. Ook worden er plantaardige alternatieven genoemd en ben je vrij om eventuele vleesvervangers te gebruiken.

Glutenvrije opties kiezen is ook altijd mogelijk en mochten er vragen zijn dan zijn wij er voor je tijdens de 10 daagse! Ook lactosevrij is geen probleem en alles kan vervangen worden door plantaardige, ongezoete zuivelvarianten.

Dit hoeft dus allemaal geen belemmering te zijn en denk vooral in oplossingen 😊

Zeker!

Nee zeker niet! Wij zijn geen voorstanden van diëten, restricties, calorieën tellen of macro’s bijhouden. We gaan gewoon puur, onbewerkt en gezond eten! Dit leren we jou allemaal tijdens de 10 daagse en dan is calorieën tellen echt niet nodig!

Ook hier gaan we verder op in. We leren jou waar je energie van krijgt en wat juist energie slurpt. Hoe jij ervoor kunt zorgen dat je voeding voor je kunt laten werken in plaats van tegen je.

Scroll naar boven